Hét enige echte Venlose evenement in de wintermaanden!

Een ontmoetingsplek voor jong en oud tijdens de donkere dagen aan het einde van het jaar.  Gezellig schaatsen op de grote ijsbaan of genieten van het ijsspektakel vanuit het sfeervolle paviljoen onder het genot van een Glühwein of warme chocolademelk.

Naast alle recreanten, kunnen bedrijven in de kerstperiode het aangename met het nuttige combineren. Medewerkers bedanken door ze te laten deelnemen aan de curlingcompetitie, waardevolle relaties in een sfeervolle ambiance ontvangen of proosten op een nieuw succesvol jaar, het kan allemaal bij Venlo on Ice! Wij denken graag met u mee.
Met 100.000 bezoekers uit de hele regio is dit dé uitgelezen mogelijkheid voor u als bedrijf
om tijdens de donkere wintermaanden positieve aandacht voor uw onderneming te krijgen.

De voordelen van sponsoring van
Venlo on Ice voor u:

  • Het langst durende evenement van Venlo, 24 dagen exposure buiten het standaard evenementenseizoen.
  • Als eerste evenement hebben wij een modulair sponsorpakket, wat wil zeggen dat u zélf bepaalt wat in uw sponsorpakket komt.
  • Met 100.000 bezoekers uit de regio en Duitsland.
  • Een website met 15.000 unieke bezoekers tijdens het evenement.
  • Een gigantisch bereik via social media.
  • Een originele manier om medewerkers of relaties te bedanken.
Wij verwelkomen u graag als gast of als gewaardeerde sponsor tijdens deze mooie winterse beleving. Indien u interesse heeft een bijdrage te leveren aan Venlo on Ice, dan kunt u contact opnemen met Ine van Kleef (06-12179181) voor een vrijblijvend gesprek om de eventuele  mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en onze modulaire sponsorblokken bekijken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt zich ook direct aanmelden als nieuwe sponsor via dit formulier.

Contactinformatie

Stichting Venlo on Ice
Postbus 268
5900 AG Venlo
E-mail: info@venloonice.nl 
fb
© 2018 Stichting Venlo on Ice
ijstijd bottom