In ons kassa en verhuurpaviljoen kan iedereen ijshockeyschaatsen huren. We bieden schaatsen aan vanaf de kleinste kindermaat 29 t/m maat 46 voor de grootste volwassenen.
Voor de hele kleintjes kunt u ook (gratis) dubbele schaatsijzertjes (botjes) bestellen.
Uw eigen schoenen worden als borg achter gehouden (zie tevens baanreglement).

Toegang tot de baan word enkel verkregen via het kassa & verhuurpaviljoen. Via dit paviljoen kunt u tevens naar het 110m2  terras of Horecapaviljoen.

Bobby de schaatshulp
Bobby, de door Ice-World ontwikkelde schaatshulp, lijkt op een schattige zeehond waardoor hij voor kinderen zeer aantrekkelijk is. Bobby geeft kinderen stabiliteit op de ijsbaan, zodat zij het schaatsen goed kunnen oefenen. De jongsten kunnen op Bobby zitten en genieten van de rit, terwijl de ouders of broers en zussen Bobby op de ijsbaan rondduwen.

Bobby is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat zeer stevig, duurzaam en fool-proof is. Bobby is zodanig ontworpen dat hij voldoet aan de hoogte van de meeste kinderen. Bobby is stapelbaar en gemakkelijk op te slaan. Bobby is erg leuk om te zien en daardoor zeer aantrekkelijk zowel voor jongeren als voor volwassenen. De bobby’s zijn gratis te gebruiken.

Contactinformatie

Stichting Venlo on Ice
Postbus 268
5900 AG Venlo
E-mail: info@venloonice.nl 
fb
© 2018 Stichting Venlo on Ice
ijstijd bottom